Sinan atlası : İmparatorluğun mimari dehası = The atlas of Sinan : architectural genius of an Empire - Aksay, Mustafa; Saatçi, Suphi; Pilon, Simden; Darwish, Paula; Boxen, David (Sinpaş Holding Yapı Kültür Yayınları, 2015)
"Umulur ki; dünyanın sonuna ve kıyamete kadar, eserlerime göz gezdirecek temiz yürekli insanlar, onlara insaf ile bakarak, çabamdaki ciddiyet ve gayreti bilip, beni hayır ve dua ile anarlar, inşallah!"