Sinan atlası : İmparatorluğun mimari dehası = The atlas of Sinan : architectural genius of an Empire - Aksay, Mustafa; Saatçi, Suphi; Pilon, Simden; Darwish, Paula; Boxen, David (İstanbul : Sinpaş Holding Yapı Kültür Yayınları, 2015)
"Umulur ki; dünyanın sonuna ve kıyamete kadar, eserlerime göz gezdirecek temiz yürekli insanlar, onlara insaf ile bakarak, çabamdaki ciddiyet ve gayreti bilip, beni hayır ve dua ile anarlar, inşallah!"
Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi akreditasyonu ile yayınlanmıştır.
Dizin vardır.
Bibliyografya s. 466-469.
Metin, Türkçe ve İngilizce karşılıklı bs.
Keywords: Mimar Sinan, -- 1489?-1588.; Architecture, Turkish -- Turkey -- Istanbul; Mimari, Türk -- Türkiye -- İstanbul; Architecture, Islamic -- Turkey -- Istanbul; Mimari, İslam -- Türkiye -- İstanbul