Tokat tarihi ve kültürü sempozyumu - Tokat Tarihi ve Kültürü Sempozyumu (2014 : Tokat, Turkey) (Tokat : Tokat Valiliği Özel İdaresi, 2015)
İÇİNDEKİLER V
Bibliyografya (bölüm sonlarında).
Keywords: Tokat (Turkey) -- History -- Congresses; Tokat (Türkiye) -- Tarih -- Kongreler; Tokat (Turkey) -- Social conditions -- Congresses; Tokat (Türkiye) -- Sosyal durumlar -- Kongreler; Tokat (Turkey) -- Economic conditions -- Congresses; Tokat (Türkiye) -- Ekonomik koşullar -- Kongreler