Yüklüyor…
Pişirme yöntemleri /
Yazar: | Alsaffar, A. Aylin |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Türkçe |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Ankara :
Beta Basım Yayım Dağıtım,
2015
|
Konular: | |
Online Erişim: | OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Profesyonel aşçılık /
Yazar:: Gisslen, Wayne
Baskı/Yayın Bilgisi: (2021) -
Mezopotamya'dan dünya sofralarına : tarihinden tarifine bulgur /
Yazar:: Kenar, Seçil
Baskı/Yayın Bilgisi: (2012) -
Ağız Tadıyla Kastamonu Mutfağı /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2009) -
Bursa mutfağı /
Yazar:: Akkor, Muhammed Ömür
Baskı/Yayın Bilgisi: (2011) -
Bursa Köylerinde yaşam kültürü : Bursa Köylerinde ekimden hasata, hasattan sofraya yemek ve mutfak kültürü - I /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2014)