Değişen Dünyada Liderlik - Kardam, Ahmet (İstanbul : Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) Yayınları, 2004)
İçindekiler Mikro Kapitalizm ve Mega Şirket DEBRA DUNN VE KEITH YAMASHITA 11 Abraham Lincoln ve Küresel Ekonomi ROBERT D. HORMATS 33 Yeni Dünya Düzensizliği NICOLAS CHECA, JOHN MAGUIRE VE JONATHAN BARNEY 57 Küresel Lider Arayışı
Yapıt adı başında : Harvard Business Review dergisinden seçmeler
Keywords: Leadership; Liderlik; Executive ability; Yönetim yeteneği