Harvard business review : Tüm benliğinizle çalışmak (Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS), 2008)
İçindekiler Aşın YüKdenmiş Devreler: Zeki İnsanlar Neden Düşük Performans Gösteriyor? EDWARD M. HALLOWELL 11 İnsani An İşbaşında EDWARD M. HALLOWELL 31 Şirket Sporcusunun Yaratılması JlM LOEHR VE TONY SCHWARTZ 51 Çok Fazla mı Ç