İş dünyasında kadın - Türk Girişim ve İş dünyası Konfedarasyonu (İstanbul : Türk Girişim ve İş dünyası Konfedarasyonu (Türkonfed), 2007)
S U N U Ş U
Keywords: Women -- Employment -- Turkey; Kadın -- İş dünyası -- Türkiye