Yüklüyor…
Gıda biyoteknolojisi /
Diğer Yazarlar: | Aran, Necla |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Türkçe |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Ankara :
Nobel Yayın Dağıtım,
2014.
|
Edisyon: | Gözden geçirilmiş 5.basım |
Seri Bilgileri: | Nobel ; Fen bilimleri ;
232. 24. |
Konular: | |
Online Erişim: | OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Technology of breadmaking /
Yazar:: Cauvain, Stanley
Baskı/Yayın Bilgisi: (2015) -
Dairy Chemistry and Biochemistry /
Yazar:: Fox, P. F.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2015) -
Minimally processed foods : technologies for safety, quality, and convenience/
Baskı/Yayın Bilgisi: (2014) -
Genetiği değiştirilmiş organizmalar : GDO /
Yazar:: Denli, Muzaffer
Baskı/Yayın Bilgisi: (2012) -
Deccal tabakta /
Yazar:: Özer, Kemal
Baskı/Yayın Bilgisi: (2011)