Yüklüyor…
Reaksiyon kinetiği : (gıdaların bozulma kinetiği) / Bekir S. Cemeroğlu
| Yazar: | Cemeroğlu, Bekir S. |
|---|---|
| Materyal Türü: | Kitap |
| Dil: | Türkçe |
| Baskı/Yayın Bilgisi: |
Ankara :
Bizim Grup Basımevi,
2015.
|
| Konular: | |
| Online Erişim: | OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Gıda analizleri /
Yazar:: Cemeroğlu, Bekir
Baskı/Yayın Bilgisi: (2007) -
Engineering properties of foods /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2014) -
Physical properties of foods /
Yazar:: Sahin, Serpil
Baskı/Yayın Bilgisi: (2006) -
Gıda kimyası /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2017) -
Gıda kimyası /
Yazar:: Demirci, Mehmet Prof. Dr
Baskı/Yayın Bilgisi: (2019)