Yüklüyor…
Reaksiyon kinetiği : (gıdaların bozulma kinetiği) / Bekir S. Cemeroğlu
Yazar: | Cemeroğlu, Bekir S. |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Türkçe |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Ankara :
Bizim Grup Basımevi,
2015.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Gıda analizleri /
Yazar:: Cemeroğlu, Bekir
Baskı/Yayın Bilgisi: (Gıda Teknolojisi, 2007.) -
Engineering properties of foods /
Baskı/Yayın Bilgisi: (CRC Press, Taylor & Francis Group, 2014.) -
Physical properties of foods /
Yazar:: Sahin, Serpil
Baskı/Yayın Bilgisi: (Springer, 2006.) -
Gıda kimyası /
Baskı/Yayın Bilgisi: (Hacettepe Üniversitesi, 2017.) -
Gıda kimyası /
Yazar:: Demirci, Mehmet Prof. Dr
Baskı/Yayın Bilgisi: (Kutupyıldızı Yayınları, 2019.)