Yüklüyor…
Statistical methods in food and consumer research /
Yazar: | Gacula, Maximo C. |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Singh, Jagbir |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | İngilizce |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Amsterdam ; Boston :
Elsevier/Academic Press,
2009.
|
Edisyon: | 2nd edition. |
Konular: | |
Online Erişim: | OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Response surface methodology : process and product optimization using designed experiments /
Yazar:: Myers, Raymond H.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2016) -
Experimental psychology : a case approach /
Yazar:: Solso, Robert L.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998) -
Gıda mühendisliğinde ısıl olmayan teknolojiler /
Yazar:: Baysal, Taner
Baskı/Yayın Bilgisi: (2012) -
Design and analysis of experiments /
Yazar:: Montgomery, Douglas C.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2013) -
Gıda katkı ve kalıntı analiz metodları /
Yazar:: Bakırcı, Gözde Türköz
Baskı/Yayın Bilgisi: (2012)