Meclis'te başörtüsü mücadelesi : Malatya milletvekili M. Bülent Çaparoğlu'nun hatıraları - Çaparoğlu, M. Bülent, 1953- (Tarihi Gerçekler dizisi, 1998)
Kerchiefs; Muslim women; Turkey; politics and government.