Osmanlı anonim şirketleri : [Ticaret ve Ziraat Nezareti tarafından 1918 yılında yayınlanmış olan "Memâlik-i Osmaniye'de Osmanlı Anonim Şirketleri" başlıklı Katalog] - Celali, Yılmaz (Scala Yayıncılık, 2011)
SUNUŞ 11