Osmanlı anonim şirketleri : [Ticaret ve Ziraat Nezareti tarafından 1918 yılında yayınlanmış olan "Memâlik-i Osmaniye'de Osmanlı Anonim Şirketleri" başlıklı Katalog] - Celali, Yılmaz (İstanbul : Scala Yayıncılık, 2011)
SUNUŞ 11
Kaynakça var.
Keywords: Şirketler -- Türkiye; İş girişimleri -- Türkiye; Corporations -- Turkey; Business enterprises -- Turkey