Cumhuriyet döneminde bir devlet adamı : Mustafa Necati - Eski, Mustafa; Atatürk Araştırma Merkezi (Ankara : Atatürk Araştırma Merkezi, 1999)
Statesmen; Turkey; revolution, 1918-1923; biography.
Kaynakça: 199-204 sayfa.
Keywords: Mustafa Necati, -- 1894-1929.; Statesmen -- Biography. -- Turkey; Turkey -- History -- Revolution, 1918-1923.