Yüklüyor…
Gıda ambalajı olarak kullanılan bazı polimer malzemelerin x-ışını floresan spektroskopisinde kantitatif analiz geliştirmesine yönelik bir çalışma /
Birçok inorganik madde, gıda ambalajlarında kullanılan polimerlerin üretim süresince onların özelliklerini değiştirmeye sonuç verebilecek şekilde eklenmektedir. Bu durum üretilen malzemenin kalitesini etkilemekte aynı zamanda insan sağlığına ve çevreye olan zararları tartışılmaktadır. Gıda ambalajı...
Yazar: | Borand, Gökçe |
---|---|
Müşterek Yazar: | Fen Bilimleri Enstitüsü |
Diğer Yazarlar: | Demir, Faruk (Tez Danışmanı.), Çerkez, İdris (Tez Danışmanı.) |
Materyal Türü: | Tez |
Dil: | Türkçe |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Bursa,
2016.
|
Konular: | |
Online Erişim: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/2779 OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Mentol ve organik asit bazlı derin ötektik çözeltilerin gıda ambalajlarında plastikleştirici olarak kullanım olanaklarının araştırılması/
Yazar:: Aşgın, Şükran -
Gıda bağımsızlığı /
Yazar:: Hoering, Uwe
Baskı/Yayın Bilgisi: (2016) -
Gıdanın geleceği /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2023) -
Polimer teknolojisi /
Yazar:: Saçak, Mehmet
Baskı/Yayın Bilgisi: (2018) -
Araç NVH performansının iyileştirilmesi için kompozit malzemelerin üretimi ve özelliklerinin incelenmesi /
Yazar:: Öztürk, Bilge