Loading…
Gıda ambalajı olarak kullanılan bazı polimer malzemelerin x-ışını floresan spektroskopisinde kantitatif analiz geliştirmesine yönelik bir çalışma /
Birçok inorganik madde, gıda ambalajlarında kullanılan polimerlerin üretim süresince onların özelliklerini değiştirmeye sonuç verebilecek şekilde eklenmektedir. Bu durum üretilen malzemenin kalitesini etkilemekte aynı zamanda insan sağlığına ve çevreye olan zararları tartışılmaktadır. Gıda ambalajı...
Main Author: | Borand, Gökçe |
---|---|
Corporate Author: | Fen Bilimleri Enstitüsü |
Other Authors: | Demir, Faruk (Tez Danışmanı.), Çerkez, İdris (Tez Danışmanı.) |
Format: | Thesis |
Language: | Turkish |
Published: |
Bursa,
2016.
|
Subjects: | |
Online Access: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/2779 View in OPAC |
Similar Items
-
Mentol ve organik asit bazlı derin ötektik çözeltilerin gıda ambalajlarında plastikleştirici olarak kullanım olanaklarının araştırılması/
by: Aşgın, Şükran -
Gıda bağımsızlığı /
by: Hoering, Uwe
Published: (2016) -
Gıdanın geleceği /
Published: (2023) -
Polimer teknolojisi /
by: Saçak, Mehmet
Published: (2018) -
Araç NVH performansının iyileştirilmesi için kompozit malzemelerin üretimi ve özelliklerinin incelenmesi /
by: Öztürk, Bilge