Yüksek saflıkta birkaç tabakalı grafenin elektrik ark yöntemiyle sentezlenmesi ve karakterizasyonu. - Çotul, Uğur (2017)
Bu çalışmada elektrik ark oluşturma (E.A.O.) yöntemi ile saflığı yüksek birkaç tabakalı grafenin üretimi gerçekleştirilmiştir E.A.O. yönteminin diğer yöntemlere kıyasla; daha az kusura sahip ve kaliteli grafen üretimine olanak sağlaması