Yüksek saflıkta birkaç tabakalı grafenin elektrik ark yöntemiyle sentezlenmesi ve karakterizasyonu. - Çotul, Uğur.; Uzunsoy, Deniz; Fen Bilimleri Enstitüsü (Bursa, 2017)
Bu çalışmada elektrik ark oluşturma (E.A.O.) yöntemi ile saflığı yüksek birkaç tabakalı grafenin üretimi gerçekleştirilmiştir E.A.O. yönteminin diğer yöntemlere kıyasla; daha az kusura sahip ve kaliteli grafen üretimine olanak sağlaması
Tez (Yüksek Lisans)-Bursa Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü,2017
Kaynakça. 49-52 sayfa.
Keywords: Bursa Teknik Üniversitesi. -- Tezler; Grafenin elektrik ark yöntemi