Yüklüyor…
Food science /
Yazar: | Potter, Norman N. |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Hotchkiss, Joseph H. (joint author) |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | İngilizce |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
New York :
Springer,
1998.
|
Edisyon: | Fifth edition. |
Seri Bilgileri: | Food science texts series
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Gıda analizleri /
Yazar:: Yetim, Hasan
Baskı/Yayın Bilgisi: (Erciyes Üniversitesi, 2012.) -
Enstrümental gıda analizleri /
Yazar:: Yetim, Hasan
Baskı/Yayın Bilgisi: (Erciyes Üniversitesi, 2012.) -
Reaction and fermantation kinetics in food engineering /
Yazar:: Göksungur, Yekta
Baskı/Yayın Bilgisi: (Sidas Medya, 2011.) -
Engineering properties of foods /
Baskı/Yayın Bilgisi: (CRC Press, Taylor & Francis Group, 2014.) -
Physical properties of foods /
Yazar:: Sahin, Serpil
Baskı/Yayın Bilgisi: (Springer, 2006.)