İçeriği atla
Hoşgeldiniz,
Çıkış
Giriş
Dil
English
Türkçe
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Dergi Başlığı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Food science /
Alıntıla
Yazdır
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
İhraç Et MARC
İhraç Et RDF
İhraç Et BibTeX
İhraç Et RIS
Kalıcı bağlantı
Yüklüyor…
Food science /
Detaylı Bibliyografya
Yazar:
Potter, Norman N.
Diğer Yazarlar:
Hotchkiss, Joseph H.
(joint author)
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
İngilizce
Baskı/Yayın Bilgisi:
New York :
Springer,
1998.
Edisyon:
Fifth edition.
Seri Bilgileri:
Food science texts series
Konular:
Food
>
Analysis
Besin
>
Analiz.
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
Merkez Kütüphane
Detaylı Erişim Bilgileri Merkez Kütüphane
Yer Numarası:
TP370 P688 1998
Kopya Bilgisi
Rafta
Benzer Materyaller
Gıda analizleri /
Yazar:: Yetim, Hasan
Baskı/Yayın Bilgisi: (Erciyes Üniversitesi, 2012.)
Enstrümental gıda analizleri /
Yazar:: Yetim, Hasan
Baskı/Yayın Bilgisi: (Erciyes Üniversitesi, 2012.)
Reaction and fermantation kinetics in food engineering /
Yazar:: Göksungur, Yekta
Baskı/Yayın Bilgisi: (Sidas Medya, 2011.)
Engineering properties of foods /
Baskı/Yayın Bilgisi: (CRC Press, Taylor & Francis Group, 2014.)
Physical properties of foods /
Yazar:: Sahin, Serpil
Baskı/Yayın Bilgisi: (Springer, 2006.)