Atatürk döneminde sosyal yardım faaliyetleri, 1923-1938 - Baytal, Yaşar, 1970-; Atatürk Araştırma Merkezi (Ankara : Atatürk Araştırma Merkezi, 2012)
Social service; Turkey; history; 20th century.
Dizin vardır.
Tez (Doktora.)--Ankara Üniversitesi, 2009.
Bibliyografya: s. [301]-338.
Keywords: Social service -- Turkey -- History -- 20th century; Sosyal hizmetler -- Türkiye -- Tarih -- 20. yüzyıl; Public welfare -- Turkey -- History -- 20th century; Kamu refahı -- Türkiye -- Tarih -- 20. yüzyıl; National health services -- Turkey -- History -- 20th century; Ulusal sağlık hizmetleri -- Türkiye -- Tarih -- 20. yüzyıl; Refugees -- Services for -- Turkey -- History -- 20th century; Mülteciler -- Türkiye -- Tarih -- 20. yüzyıl; Turkey -- Social policy; Türkiye -- Sosyal politika