Yüklüyor…
1. Türk Mutfak Kültürü Sempozyumu (Osmanlı Mutfak Kültürü) : 14-15 Ekim 2010 - Bilecik = 1st Symposium on the Turkish (Ottoman) Culinary Culture /
Kurumsal yazarlar: | , |
---|---|
Diğer Yazarlar: | , |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Türkçe İngilizce |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Bilecik :
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Yayınları,
2012.
|
Seri Bilgileri: | Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Yayınları
Sempozyum ve konferanslar serisi ; 4 |
Konular: |
Fiziksel Özellikler: | [6], 500 sayfa : resimli ; 24 cm. |
---|---|
Bibliyografya: | Bibliyografik bilgi içerir. |
ISBN: | 9786056157158 6056157156 |