Yüklüyor…
Fenilketonüri hastaları (PKU) ve çölyak hastaları için bisküvi üretimi /
Yazar: | Parlak, Özen |
---|---|
Materyal Türü: | Tez |
Dil: | Türkçe |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Bursa,
2018.
|
Konular: | |
Online Erişim: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/2759 OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Kestaneli süt üretimi ve kestaneli sütün özelliklerinin araştırılması /
Yazar:: Erdoğan, Gaye İrem
Baskı/Yayın Bilgisi: (2019) -
Yüksek basınç homojenizasyon işleminin mercimek protein izolatının ara yüzey reolojik özellikleri üzerine etkisi /
Yazar:: Parlak, Mahmud Ekrem -
Sucuk baharatı karışımı uçucu yağları ile zenginleştirilen poli laktik asit esaslı nano-liflerin çözelti üflemeli eğirme tekniği ile üretimi /
Yazar:: Özcan, İklime
Baskı/Yayın Bilgisi: (2021) -
Gıda, yem ve tohumda multipleks gdo tarama testi geliştirilmesi ve validasyon çalışmaları/
Yazar:: Akman, Nihal -
Mikroenkapsüle ve taze arı sütünün antimikrobiyal aktivitelerinin kıyaslanması ve muhafaza süresinin antimikrobiyal aktive üzerine etkisinin belirlenmesi /
Yazar:: Ordu, Neslihan
Baskı/Yayın Bilgisi: (2019)