Yüklüyor…
Yöresel tuzlu yoğurdun enzime dirençli nişaşta ilavesi ile foksiyonel bir ürün olarak geliştirilmesi /
Yazar: | Kaygısız, Meral |
---|---|
Materyal Türü: | Tez |
Dil: | Türkçe |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Bursa,
2018.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Ekstrüder ve geleneksel yöntemle prejelatinize nişasta üretimi /
Yazar:: Demir, Emre
Baskı/Yayın Bilgisi: (2024) -
"Silivrim kaymak" : Türkiye'nin yoğurtları /
Yazar:: Ünsal, Artun
Baskı/Yayın Bilgisi: (Yapı Kredi Yayınları, 2007.) -
Elektrik direnç kaynağında kaynak parametrelerinin optimizasyonu /
Yazar:: Ülkü, Merve
Baskı/Yayın Bilgisi: (2021.) -
Yoğurt bilimi ve teknolojisi /
Yazar:: Özer, Barbaros
Baskı/Yayın Bilgisi: (SİDAS, 2006.) -
Boraks katkılı termoplastik nişasta filmlerinin antimikrobiyal etkinliğinin ve film özelliklerinin belirlenmesi /
Yazar:: Karakuş, Alkım
Baskı/Yayın Bilgisi: (2022.)