Loading…
Yöresel tuzlu yoğurdun enzime dirençli nişaşta ilavesi ile foksiyonel bir ürün olarak geliştirilmesi /
Main Author: | Kaygısız, Meral |
---|---|
Format: | Thesis |
Language: | Turkish |
Published: |
Bursa,
2018.
|
Subjects: |
Similar Items
-
Ekstrüder ve geleneksel yöntemle prejelatinize nişasta üretimi /
by: Demir, Emre
Published: (2024) -
"Silivrim kaymak" : Türkiye'nin yoğurtları /
by: Ünsal, Artun
Published: (Yapı Kredi Yayınları, 2007.) -
Elektrik direnç kaynağında kaynak parametrelerinin optimizasyonu /
by: Ülkü, Merve
Published: (2021.) -
Yoğurt bilimi ve teknolojisi /
by: Özer, Barbaros
Published: (SİDAS, 2006.) -
Boraks katkılı termoplastik nişasta filmlerinin antimikrobiyal etkinliğinin ve film özelliklerinin belirlenmesi /
by: Karakuş, Alkım
Published: (2022.)