İçeriği atla
Bursa Teknik Üniversitesi Logo
  • Hoşgeldiniz,
  • Çıkış
  • Giriş
  • Dil
    • English
    • Türkçe
Gelişmiş
  • Havuç cipsi üretim olanakların...
  • Alıntıla
  • Yazdır
  • Kaydı İhraç Et
    • İhraç Et RefWorks
    • İhraç Et EndNoteWeb
    • İhraç Et EndNote
    • İhraç Et MARC
    • İhraç Et RDF
    • İhraç Et BibTeX
    • İhraç Et RIS
  • Kalıcı bağlantı
Yüklüyor…

QR Kod

Havuç cipsi üretim olanaklarının araştırılması /

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Akbalık, Sabri
Materyal Türü: Tez
Dil:Türkçe
Baskı/Yayın Bilgisi: Bursa, 2019.
Konular:
Havuç > Havuç cipsisi.
Kızartma.
Online Erişim:https://hdl.handle.net/20.500.12885/2757
OPAC'ta görüntüle
  • Erişim Bilgileri
  • Diğer Bilgiler
  • İçindekiler
  • Benzer Materyaller

Internet

https://hdl.handle.net/20.500.12885/2757
OPAC'ta görüntüle

Merkez Kütüphane

Detaylı Erişim Bilgileri Merkez Kütüphane
Yer Numarası: GIM YL A333 2019
Kopya Bilgisi Tez

Benzer Materyaller

  • Sonikasyon uygulamalarının elma-havuç suyu karışımının kalite özellikleri üzerine etkisi /
    Yazar:: Altaş, Pınar
  • Ultrason uygulamalarının portakal-havuç suyu karışımının kalite özellikleri üzerine etkilerinin araştırılması/
    Yazar:: Taşın, Esra
  • Çörek otu küspesinden protein eldesi ve ekmekte kullanım olanaklarının araştırılması/
    Yazar:: Uzuner, Kübra
  • Derin ötektik çözeltilerin polietilen esnek filmlerde plastikleştirici olarak kullanım olanaklarının araştırılması/
    Yazar:: Küçükçakır, Özgür
  • Derin ötektik çözeltilerin polimer karışım filmlerde plastikleştirici olarak kullanım olanaklarının araştırılması/
    Yazar:: Kahraman, Büşra Nur

Arama Seçenekleri

  • Arama Geçmişi
  • Gelişmiş Arama

Diğer Aramalar

  • Tüm Kataloğu Listele
  • Alfabetik Listele
  • Kanalları Keşfedin

Yardım

  • Arama Yardımı
  • SSS
  • Kütüphaneciye Sor