Skip to content
Bursa Teknik Üniversitesi Logo
  • Hoşgeldiniz,
  • Log Out
  • Login
  • Language
    • English
    • Türkçe
Advanced
  • Havuç cipsi üretim olanakların...
  • Cite this
  • Print
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to MARC
    • Export to RDF
    • Export to BibTeX
    • Export to RIS
  • Permanent link
Export Ready — 
Loading…

QR Code

Havuç cipsi üretim olanaklarının araştırılması /

Bibliographic Details
Main Author: Akbalık, Sabri
Format: Thesis
Language:Turkish
Published: Bursa, 2019.
Subjects:
Havuç > Havuç cipsisi.
Kızartma.
Online Access:https://hdl.handle.net/20.500.12885/2757
View in OPAC
  • Holdings
  • Description
  • Table of Contents
  • Similar Items

Internet

https://hdl.handle.net/20.500.12885/2757
View in OPAC

Merkez Kütüphane

Holdings details from Merkez Kütüphane
Call Number: GIM YL A333 2019
Copy Tez

Similar Items

  • Sonikasyon uygulamalarının elma-havuç suyu karışımının kalite özellikleri üzerine etkisi /
    by: Altaş, Pınar
  • Ultrason uygulamalarının portakal-havuç suyu karışımının kalite özellikleri üzerine etkilerinin araştırılması/
    by: Taşın, Esra
  • Çörek otu küspesinden protein eldesi ve ekmekte kullanım olanaklarının araştırılması/
    by: Uzuner, Kübra
  • Derin ötektik çözeltilerin polietilen esnek filmlerde plastikleştirici olarak kullanım olanaklarının araştırılması/
    by: Küçükçakır, Özgür
  • Derin ötektik çözeltilerin polimer karışım filmlerde plastikleştirici olarak kullanım olanaklarının araştırılması/
    by: Kahraman, Büşra Nur

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • Explore Channels

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Kütüphaneciye Sor