Yüklüyor…
Havuç cipsi üretim olanaklarının araştırılması /
Yazar: | Akbalık, Sabri |
---|---|
Müşterek Yazar: | Bursa Teknik Üniversitesi |
Materyal Türü: | Tez |
Dil: | Türkçe |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Bursa,
2019.
|
Konular: | |
Online Erişim: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/2757 OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Sonikasyon uygulamalarının elma-havuç suyu karışımının kalite özellikleri üzerine etkisi /
Yazar:: Altaş, Pınar -
Ultrason uygulamalarının portakal-havuç suyu karışımının kalite özellikleri üzerine etkilerinin araştırılması/
Yazar:: Taşın, Esra -
Çörek otu küspesinden protein eldesi ve ekmekte kullanım olanaklarının araştırılması/
Yazar:: Uzuner, Kübra -
Derin ötektik çözeltilerin polietilen esnek filmlerde plastikleştirici olarak kullanım olanaklarının araştırılması/
Yazar:: Küçükçakır, Özgür -
Derin ötektik çözeltilerin polimer karışım filmlerde plastikleştirici olarak kullanım olanaklarının araştırılması/
Yazar:: Kahraman, Büşra Nur