Yüklüyor…
Et ve et ürünleri teknolojisi /
Yazar: | Anar, Şahsene |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Türkçe |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Dora Basım-Yayın Dağıtım Ltd. Şti,
|
Edisyon: | 5. baskı. |
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Principles of meat science : includes color plates /
Yazar:: Aberle, Elton D.
Baskı/Yayın Bilgisi: (Kendall/Hunt, 2012) -
Lawrie's meat science /
Yazar:: Lawrie, R. A.
Baskı/Yayın Bilgisi: (Woodhead Pub., 2006) -
Et bilimi ve gastronomisi /
Baskı/Yayın Bilgisi: (Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti., 2022.) -
Kırmızı et ve süt sektörleri : Avrupa Birliği'ne uyum sürecimde sektör rehberleri /
Baskı/Yayın Bilgisi: (İstanbul Sanayi Odası, 2010.) -
Avrupa Birliği'ne uyum sürecinde sektör rehberleri : plastik ve kauçuk ürünleri sanayii /
Baskı/Yayın Bilgisi: (İstanbul Sanayi Odası, 2012.)