Yüklüyor…
Et ve et ürünleri teknolojisi /
Yazar: | Anar, Şahsene |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Türkçe |
Edisyon: | 5. baskı. |
Konular: | |
Online Erişim: | OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Principles of meat science : includes color plates /
Yazar:: Aberle, Elton D.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2012) -
Lawrie's meat science /
Yazar:: Lawrie, R. A.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2006) -
Et bilimi ve gastronomisi /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2022) -
Kırmızı et ve süt sektörleri : Avrupa Birliği'ne uyum sürecimde sektör rehberleri /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2010) -
Avrupa Birliği'ne uyum sürecinde sektör rehberleri : plastik ve kauçuk ürünleri sanayii /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2012)