Yüklüyor…
Fluid flow, heat and mass transfer in food systems /
Yazar: | Şahin, Serpil |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Gülüm Şumnu, Servet (yazar.), Hamamcı, Haluk (yazar.), İşçi, Aslı (yazar.), Şakıyan, Özge (yazar.) |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Türkçe İngilizce |
Edisyon: | 2. baskı. |
Konular: | |
Online Erişim: | OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Reaction and fermantation kinetics in food engineering /
Yazar:: Göksungur, Yekta
Baskı/Yayın Bilgisi: (2011) -
Gıdanın geleceği /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2023) -
Gıda mühendisliğinde temel işlemler/
Yazar:: Cemeroğlu, Bekir S.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2017) -
Gıda mühendisliğinde temel işlemler/
Yazar:: Cemeroğlu, Bekir S.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2017) -
Gıda mühendisliğinde temel işlemler /
Yazar:: Cemeroğlu, Bekir S.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2013)