Yüklüyor…

Sönmemiş kireç uygulamasındaki bazı parametrelerin kabak tatlısı üzerindeki etkileri /

Kabak tatlısı Türk mutfağında en çok tüketilen ve tercih edilen tatlılardan bir tanesidir. Bu çalışmada sönmemiş kireç uygulamasındaki bazı parametrelerin kabak tatlısı üzerine etkileri araştırılmıştır.

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Göktürk Taşkın, Tuğçe
Kurumsal yazarlar: Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Fen Bilimleri Enstitüsü
Diğer Yazarlar: Oral, Rasim Alper (tez danışmanı.)
Materyal Türü: Tez
Dil:Türkçe
Baskı/Yayın Bilgisi: Bursa, 2021.
Konular:
Online Erişim:https://hdl.handle.net/20.500.12885/2753
OPAC'ta görüntüle

Internet

https://hdl.handle.net/20.500.12885/2753
OPAC'ta görüntüle

Merkez Kütüphane

Detaylı Erişim Bilgileri Merkez Kütüphane
Yer Numarası: GIM YL G658 2021
Kopya Bilgisi Tez