Yüklüyor…
Sönmemiş kireç uygulamasındaki bazı parametrelerin kabak tatlısı üzerindeki etkileri /
Kabak tatlısı Türk mutfağında en çok tüketilen ve tercih edilen tatlılardan bir tanesidir. Bu çalışmada sönmemiş kireç uygulamasındaki bazı parametrelerin kabak tatlısı üzerine etkileri araştırılmıştır.
| Yazar: | |
|---|---|
| Kurumsal yazarlar: | , |
| Diğer Yazarlar: | |
| Materyal Türü: | Tez |
| Dil: | Türkçe |
| Baskı/Yayın Bilgisi: |
Bursa,
2021.
|
| Konular: | |
| Online Erişim: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/2753 OPAC'ta görüntüle |
| Özet: | Kabak tatlısı Türk mutfağında en çok tüketilen ve tercih edilen tatlılardan bir tanesidir. Bu çalışmada sönmemiş kireç uygulamasındaki bazı parametrelerin kabak tatlısı üzerine etkileri araştırılmıştır. |
|---|---|
| Fiziksel Özellikler: | 50 sayfa : tablolar ; 30 cm. |
| Bibliyografya: | Kaynakça : 47-50 sayfa. |