Loading…

Sönmemiş kireç uygulamasındaki bazı parametrelerin kabak tatlısı üzerindeki etkileri /

Kabak tatlısı Türk mutfağında en çok tüketilen ve tercih edilen tatlılardan bir tanesidir. Bu çalışmada sönmemiş kireç uygulamasındaki bazı parametrelerin kabak tatlısı üzerine etkileri araştırılmıştır.

Bibliographic Details
Main Author: Göktürk Taşkın, Tuğçe
Corporate Authors: Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Fen Bilimleri Enstitüsü
Other Authors: Oral, Rasim Alper (tez danışmanı.)
Format: Thesis
Language:Turkish
Published: Bursa, 2021.
Subjects:
Description
Summary:Kabak tatlısı Türk mutfağında en çok tüketilen ve tercih edilen tatlılardan bir tanesidir. Bu çalışmada sönmemiş kireç uygulamasındaki bazı parametrelerin kabak tatlısı üzerine etkileri araştırılmıştır.
Physical Description:50 sayfa : tablolar ; 30 cm.
Bibliography:Kaynakça : 47-50 sayfa.