Yüklüyor…
Sönmemiş kireç uygulamasındaki bazı parametrelerin kabak tatlısı üzerindeki etkileri /
Kabak tatlısı Türk mutfağında en çok tüketilen ve tercih edilen tatlılardan bir tanesidir. Bu çalışmada sönmemiş kireç uygulamasındaki bazı parametrelerin kabak tatlısı üzerine etkileri araştırılmıştır.
Yazar: | Göktürk Taşkın, Tuğçe |
---|---|
Kurumsal yazarlar: | Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Fen Bilimleri Enstitüsü |
Diğer Yazarlar: | Oral, Rasim Alper (tez danışmanı.) |
Materyal Türü: | Tez |
Dil: | Türkçe |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Bursa,
2021.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Enkapsülatör cihaz sitemi tasarımı ve bazı parametrelerin etkilerinin araştırılması /
Yazar:: Demircan, Şeyda
Baskı/Yayın Bilgisi: (2022.) -
Gıda sektöründe geri çağırma metodolojisi ve gıda güvenliği üzerindeki etkileri /
Yazar:: Canbey, İbrahim
Baskı/Yayın Bilgisi: (2022.) -
Farklı fenolik bileşiklerin enkapsülasyonunda bazı gamların etkilerinin belirlenmesi /
Yazar:: Demircan, Hüseyin
Baskı/Yayın Bilgisi: (2018.) -
Bazı duvar materyalleri ve enkapsülasyon tekniklerinin zeytin yaprağı ekstraktının mikroenkapsülasyonu üzerine etkilerinin incelenmesi /
Yazar:: Kahraman, Sinem
Baskı/Yayın Bilgisi: (2019.) -
Bazı diyet lif kaynaklarının in vitro fermantasyonu sonucu oluşan kısa zincirli yağ asitlerinin araştırılması /
Yazar:: Karataş, Ayşe Binnur
Baskı/Yayın Bilgisi: (2019.)