Loading…
Sönmemiş kireç uygulamasındaki bazı parametrelerin kabak tatlısı üzerindeki etkileri /
Kabak tatlısı Türk mutfağında en çok tüketilen ve tercih edilen tatlılardan bir tanesidir. Bu çalışmada sönmemiş kireç uygulamasındaki bazı parametrelerin kabak tatlısı üzerine etkileri araştırılmıştır.
Main Author: | Göktürk Taşkın, Tuğçe |
---|---|
Corporate Authors: | Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Fen Bilimleri Enstitüsü |
Other Authors: | Oral, Rasim Alper (tez danışmanı.) |
Format: | Thesis |
Language: | Turkish |
Published: |
Bursa,
2021.
|
Subjects: |
Similar Items
-
Enkapsülatör cihaz sitemi tasarımı ve bazı parametrelerin etkilerinin araştırılması /
by: Demircan, Şeyda
Published: (2022.) -
Gıda sektöründe geri çağırma metodolojisi ve gıda güvenliği üzerindeki etkileri /
by: Canbey, İbrahim
Published: (2022.) -
Farklı fenolik bileşiklerin enkapsülasyonunda bazı gamların etkilerinin belirlenmesi /
by: Demircan, Hüseyin
Published: (2018.) -
Bazı duvar materyalleri ve enkapsülasyon tekniklerinin zeytin yaprağı ekstraktının mikroenkapsülasyonu üzerine etkilerinin incelenmesi /
by: Kahraman, Sinem
Published: (2019.) -
Bazı diyet lif kaynaklarının in vitro fermantasyonu sonucu oluşan kısa zincirli yağ asitlerinin araştırılması /
by: Karataş, Ayşe Binnur
Published: (2019.)