Yüklüyor…
Sönmemiş kireç uygulamasındaki bazı parametrelerin kabak tatlısı üzerindeki etkileri /
Kabak tatlısı Türk mutfağında en çok tüketilen ve tercih edilen tatlılardan bir tanesidir. Bu çalışmada sönmemiş kireç uygulamasındaki bazı parametrelerin kabak tatlısı üzerine etkileri araştırılmıştır.
| Yazar: | Göktürk Taşkın, Tuğçe |
|---|---|
| Kurumsal yazarlar: | Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Fen Bilimleri Enstitüsü |
| Diğer Yazarlar: | Oral, Rasim Alper (tez danışmanı.) |
| Materyal Türü: | Tez |
| Dil: | Türkçe |
| Baskı/Yayın Bilgisi: |
Bursa,
2021.
|
| Konular: | |
| Online Erişim: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/2753 OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Enkapsülatör cihaz sitemi tasarımı ve bazı parametrelerin etkilerinin araştırılması /
Yazar:: Demircan, Şeyda -
Türkiye'de sosyal transferlerin yoksulluk üzerindeki etkileri /
Yazar:: Demir Şeker, Sırma
Baskı/Yayın Bilgisi: (2008) -
Uluslararası lojistikte taşımacılık faaliyetlerinin çevre üzerindeki etkileri /
Yazar:: Kesgin, Ertürk Derya -
Kentsel gelişmenin, kentsel yaşam kalitesi üzerindeki etkileri : Bursa örneği /
Yazar:: Bilgili, Alper -
Tarihi mekanların yeniden işlevlendirilmesinin kentsel tasarım üzerindeki etkileri /
Yazar:: Kaya, Serkan