Yüklüyor…

Arı sütü ve kestane balı karışımının antioksidan, antimikrobiyal, sitotoksik, genotoksik ve antigenotoksik etkilerinin araştırılması.

Bu tez çalışmasında arı sütü ve kestane balı karışım halinde kullanılmıştır. 1:5 oranında hazırlanan karışımın antioksidan ve antimikrobiyal aktivitesi; BEAS-2B (sağlıklı epitelyal akciğer hücresi) ve A549 (kanser hücresi) üzerinde sitotoksik, genotoksik ve antigenotoksik etkileri belirlenmiştir....

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Kıldalı, Elife
Kurumsal yazarlar: Bursa Teknik Üniversitesi Biyomühendislik Anabilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
Diğer Yazarlar: Taner, Gökçe (tez danışmanı.)
Materyal Türü: Tez
Dil:Türkçe
Baskı/Yayın Bilgisi: Bursa, 2021.
Konular:

Merkez Kütüphane

Detaylı Erişim Bilgileri Merkez Kütüphane
Yer Numarası: BİM YL K553 2021
Kopya Bilgisi Tez