Loading…

Arı sütü ve kestane balı karışımının antioksidan, antimikrobiyal, sitotoksik, genotoksik ve antigenotoksik etkilerinin araştırılması.

Bu tez çalışmasında arı sütü ve kestane balı karışım halinde kullanılmıştır. 1:5 oranında hazırlanan karışımın antioksidan ve antimikrobiyal aktivitesi; BEAS-2B (sağlıklı epitelyal akciğer hücresi) ve A549 (kanser hücresi) üzerinde sitotoksik, genotoksik ve antigenotoksik etkileri belirlenmiştir....

Full description

Bibliographic Details
Main Author: Kıldalı, Elife
Corporate Authors: Bursa Teknik Üniversitesi Biyomühendislik Anabilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
Other Authors: Taner, Gökçe (tez danışmanı.)
Format: Thesis
Language:Turkish
Published: Bursa, 2021.
Subjects:
Online Access:https://hdl.handle.net/20.500.12885/2998
View in OPAC

Internet

https://hdl.handle.net/20.500.12885/2998
View in OPAC

Merkez Kütüphane

Holdings details from Merkez Kütüphane
Call Number: TA164 K553 2021
Copy Tez