Loading…
Arı sütü ve kestane balı karışımının antioksidan, antimikrobiyal, sitotoksik, genotoksik ve antigenotoksik etkilerinin araştırılması.
Bu tez çalışmasında arı sütü ve kestane balı karışım halinde kullanılmıştır. 1:5 oranında hazırlanan karışımın antioksidan ve antimikrobiyal aktivitesi; BEAS-2B (sağlıklı epitelyal akciğer hücresi) ve A549 (kanser hücresi) üzerinde sitotoksik, genotoksik ve antigenotoksik etkileri belirlenmiştir....
Main Author: | |
---|---|
Corporate Authors: | , |
Other Authors: | |
Format: | Thesis |
Language: | Turkish |
Published: |
Bursa,
2021.
|
Subjects: | |
Online Access: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/2998 View in OPAC |
Internet
https://hdl.handle.net/20.500.12885/2998View in OPAC
Merkez Kütüphane
Call Number: |
TA164 K553 2021
|
---|---|
Copy | Tez |