Yüklüyor…
Arı sütü ve kestane balı karışımının antioksidan, antimikrobiyal, sitotoksik, genotoksik ve antigenotoksik etkilerinin araştırılması.
Bu tez çalışmasında arı sütü ve kestane balı karışım halinde kullanılmıştır. 1:5 oranında hazırlanan karışımın antioksidan ve antimikrobiyal aktivitesi; BEAS-2B (sağlıklı epitelyal akciğer hücresi) ve A549 (kanser hücresi) üzerinde sitotoksik, genotoksik ve antigenotoksik etkileri belirlenmiştir....
Yazar: | |
---|---|
Kurumsal yazarlar: | , |
Diğer Yazarlar: | |
Materyal Türü: | Tez |
Dil: | Türkçe |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Bursa,
2021.
|
Konular: | |
Online Erişim: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/2998 OPAC'ta görüntüle |
Internet
https://hdl.handle.net/20.500.12885/2998OPAC'ta görüntüle
Merkez Kütüphane
Yer Numarası: |
TA164 K553 2021
|
---|---|
Kopya Bilgisi | Tez |