APA (7. basım) Alıntı

Kıldalı, E., & Taner, G. (2021). Arı sütü ve kestane balı karışımının antioksidan, antimikrobiyal, sitotoksik, genotoksik ve antigenotoksik etkilerinin araştırılması.

Chicago Style (17. basım) Atıf

Kıldalı, Elife, ve Gökçe Taner. Arı Sütü Ve Kestane Balı Karışımının Antioksidan, Antimikrobiyal, Sitotoksik, Genotoksik Ve Antigenotoksik Etkilerinin Araştırılması. Bursa, 2021.

MLA (9th ed.) Atıf

Kıldalı, Elife, ve Gökçe Taner. Arı Sütü Ve Kestane Balı Karışımının Antioksidan, Antimikrobiyal, Sitotoksik, Genotoksik Ve Antigenotoksik Etkilerinin Araştırılması. 2021.

Uyarı: Bu alıntı herzaman %100 doğru olmayabilir..