Yüklüyor…
Karbonhidratların, şekerlerin faydaları ve zararları /
Yazar: | Polat, Ali |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Köse, Turgay (katkı sağlayan.) |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Türkçe |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Maviay Ofset,
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Yağlardan korkmayınız yağların faydaları ve zararları /
Yazar:: Polat, Ali
Baskı/Yayın Bilgisi: (Maviay Ofset, 2017.) -
Proteinler : bedenimizin yapıtaşları /
Yazar:: Polat, Ali
Baskı/Yayın Bilgisi: (Maviay Ofset, 2017.) -
Applied food protein chemistry /
Yazar:: Ustunol, Zeynep, 1960-
Baskı/Yayın Bilgisi: (John Wiley & Sons, Inc., 2015.) -
Vitaminlerin, hormonların ve enzimlerin görevleri /
Yazar:: Polat, Ali
Baskı/Yayın Bilgisi: (Maviay Ofset, 2017.) -
Handbook of mineral elements in food /
Yazar:: Guardia, M. de la (Miguel de la)
Baskı/Yayın Bilgisi: (Wiley-Blackwell, 2015.)