Loading…

Bursa ilinden elde edilen kestane balının antioksidan, antimikrobiyal, sitotoksik, genotoksik ve antigenotoksik etkilerinin araştırılması /

Bu tez çalışmasında, Bursa ilinden temin edilen kestane balının antioksidan, antimikrobiyal, sitotoksik, genotoksik ve antigenotoksik özellikleri farklı konsantrasyonlarında araştırılmıştır.

Bibliographic Details
Main Author: Arda, Beyza
Corporate Authors: Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
Other Authors: Cinar, Aycan (tez danışmanı.)
Format: Thesis
Language:Turkish
Published: Bursa, 2022.
Subjects:
Online Access:https://hdl.handle.net/20.500.12885/3099
View in OPAC

Internet

https://hdl.handle.net/20.500.12885/3099
View in OPAC

Merkez Kütüphane

Holdings details from Merkez Kütüphane
Call Number: GIM YL A733 2022
Copy Tez