Yüklüyor…
Gıda katkı maddeleri /
Diğer Yazarlar: | Altuğ, Tomris |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Türkçe |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
İzmir :
SİDAS,
2009.
|
Edisyon: | 3. baskı |
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Gıda katkı maddeleri /
Baskı/Yayın Bilgisi: (SİDAS, 2017.) -
Gıda katkı maddeleri rehberi /
Yazar:: Şimşek, Harun
Baskı/Yayın Bilgisi: (Fazilet Neşriyat, 2011.) -
Gıda katkı ve kalıntı analiz metodları /
Yazar:: Bakırcı, Gözde Türköz
Baskı/Yayın Bilgisi: (Sidas Yayınları, 2012) -
Food antioxidants : technological, toxicological, and health perspectives /
Baskı/Yayın Bilgisi: (Marcel Dekker, 1996.) -
Nutraceutical and Functional Food Processing Technology.
Yazar:: Boye, Joyce I.
Baskı/Yayın Bilgisi: (Wiley, 2014.)