Yüklüyor…
Dairy Chemistry and Biochemistry /
Yazar: | Fox, P. F. |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Uniacke-Lowe, T., O'Mahony, J. A., McSweeney, P. L. H. |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | İngilizce |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
New York :
Springer,
2015
|
Edisyon: | 2. baskı |
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Technology of breadmaking /
Yazar:: Cauvain, Stanley
Baskı/Yayın Bilgisi: (Springer Science+Business Media, LLC, 2015.) -
Minimally processed foods : technologies for safety, quality, and convenience/
Baskı/Yayın Bilgisi: (Springer, 2014.) -
Gıda biyoteknolojisi /
Baskı/Yayın Bilgisi: (Nobel Yayın Dağıtım, 2014.) -
Genetiği değiştirilmiş organizmalar : GDO /
Yazar:: Denli, Muzaffer
Baskı/Yayın Bilgisi: (İstanbul Ticaret Odası, 2012.) -
Deccal tabakta /
Yazar:: Özer, Kemal
Baskı/Yayın Bilgisi: (Hayykitap, 2011.)