Loading…
Yüksek basınç homojenizasyon işleminin mercimek protein izolatının ara yüzey reolojik özellikleri üzerine etkisi /
Main Author: | Parlak, Mahmud Ekrem |
---|---|
Corporate Authors: | Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü |
Other Authors: | Sarıcaoğlu, Furkan Türker (Tez danışmanı) |
Format: | Thesis |
Language: | Turkish |
Subjects: | |
Online Access: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/3104 View in OPAC |
Similar Items
-
Aspir küspesinden protein izolasyonu ve vegan kek üretiminde kullanımı /
by: Baştürk, Beyzanur -
Proteinler : bedenimizin yapıtaşları /
by: Polat, Ali -
Molecular Dynamics Analyses of Prion Protein Structures The Resistance to Prion Diseases Down Under /
by: Zhang, Jiapu
Published: (2018) -
The Role of Water in ATP Hydrolysis Energy Transduction by Protein Machinery
Published: (2018) -
Study of the Peptide-Peptide and Peptide-Protein Interactions and Their Applications in Cell Imaging and Nanoparticle Surface Modification
by: Wang, Jianpeng
Published: (2016)