Loading…
Bazı baklagil haşlama sularının köpük oluşturma potansiyelinin belirlenerek kek üretiminde baklagil haşlama suyu kullanım olanaklarının araştırılması/
Main Author: | Kahvecioğlu, Gözde |
---|---|
Corporate Authors: | Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü |
Other Authors: | Dündar, Ayşe Neslihan |
Format: | Thesis |
Language: | Turkish |
Subjects: | |
Online Access: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/3129 View in OPAC |
Similar Items
-
Pulse foods : processing, quality and nutraceutical applications /
Published: (2011) -
Üç köpük /
by: Tenekeci, İbrahim
Published: (2023) -
Er"kek"leri pişirme yöntemleri /
by: Gökçe, Sibel
Published: (2003) -
Çörek otu küspesinden protein eldesi ve ekmekte kullanım olanaklarının araştırılması/
by: Uzuner, Kübra -
Stratejik karar verme ve senaryo oluşturma /
by: Tarakçı, Nejat, 1949-
Published: (2010)