Yüklüyor…

Ulva lactuca ekstraktinin lipozomal formülasyonunun antioksidan ve antibakteriyal özelliklerinin arştırılması/

Bu tez çalışmasında U. lactuca türünün Marmara (Bursa) ve Ege (İzmir) denizlerinden toplanan alg materyallerinin Bursa Teknik Üniversitesi ve Ege Üniversitesi'nde ekstraksiyonları yapıldı. Ekstraksiyon işlemi Etanol/Su (80/20 V/V) çözücüsüyle 40 °C sıcaklıkta ve oda sıcaklığında iki ayrı metot...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Ak, Esra
Kurumsal yazarlar: Bursa Teknik Üniversitesi Biyoteknoloji Anabilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
Diğer Yazarlar: Çağal, Münevver Müge (tez danışmanı)
Materyal Türü: Tez
Dil:Türkçe
Konular:

Merkez Kütüphane

Detaylı Erişim Bilgileri Merkez Kütüphane
Yer Numarası: BİT YL A3 2023
Kopya Bilgisi Tez