Yüklüyor…
Ultrason uygulamalarının portakal-havuç suyu karışımının kalite özellikleri üzerine etkilerinin araştırılması/
Bu çalışmada 60:40 oranında hazırlanan portakal-havuç suyu karışımı, geleneksel pastörizasyon (PST) (90 °C, 1 dakika), ultrasonikasyon (US) (30 dakika) ve 40 °C, 50 °C ve 60 °C sıcaklıkta termosonikasyon (US+°C) işlemlerine tabi tutulmuştur.
| Yazar: | |
|---|---|
| Kurumsal yazarlar: | , |
| Diğer Yazarlar: | |
| Materyal Türü: | Tez |
| Dil: | Türkçe |
| Konular: | |
| Online Erişim: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/3108 OPAC'ta görüntüle |
Internet
https://hdl.handle.net/20.500.12885/3108OPAC'ta görüntüle
Merkez Kütüphane
| Yer Numarası: |
TP 370 T375 2023
|
|---|---|
| Kopya Bilgisi | Tez |