Yüklüyor…

Ultrason uygulamalarının portakal-havuç suyu karışımının kalite özellikleri üzerine etkilerinin araştırılması/

Bu çalışmada 60:40 oranında hazırlanan portakal-havuç suyu karışımı, geleneksel pastörizasyon (PST) (90 °C, 1 dakika), ultrasonikasyon (US) (30 dakika) ve 40 °C, 50 °C ve 60 °C sıcaklıkta termosonikasyon (US+°C) işlemlerine tabi tutulmuştur.

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Taşın, Esra
Kurumsal yazarlar: Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
Diğer Yazarlar: Yıldız, Gökçen (tez danışmanı)
Materyal Türü: Tez
Dil:Türkçe
Konular:
Diğer Bilgiler
Özet:Bu çalışmada 60:40 oranında hazırlanan portakal-havuç suyu karışımı, geleneksel pastörizasyon (PST) (90 °C, 1 dakika), ultrasonikasyon (US) (30 dakika) ve 40 °C, 50 °C ve 60 °C sıcaklıkta termosonikasyon (US+°C) işlemlerine tabi tutulmuştur.
Fiziksel Özellikler:76 sayfa ; 30 cm
Bibliyografya:Kaynakça : 64-75 sayfa.