Loading…

Ultrason uygulamalarının portakal-havuç suyu karışımının kalite özellikleri üzerine etkilerinin araştırılması/

Bu çalışmada 60:40 oranında hazırlanan portakal-havuç suyu karışımı, geleneksel pastörizasyon (PST) (90 °C, 1 dakika), ultrasonikasyon (US) (30 dakika) ve 40 °C, 50 °C ve 60 °C sıcaklıkta termosonikasyon (US+°C) işlemlerine tabi tutulmuştur.

Bibliographic Details
Main Author: Taşın, Esra
Corporate Authors: Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
Other Authors: Yıldız, Gökçen (tez danışmanı)
Format: Thesis
Language:Turkish
Subjects:

Merkez Kütüphane

Holdings details from Merkez Kütüphane
Call Number: GIM YL T375 2023
Copy Tez