Loading…

Kurutulmuş Trabzon hurması, keçiboynuzu ve iğdeden üretilen su kefirlerinin fizikokimyasal, duyusal ve mikrobiyolojik özelliklerinin belirlenmesi/

Bu çalışmada kurutulmuş Trabzon hurması, keçiboynuzu ve iğde meyveleri, bal, şeker ve 6,5-7,5-8,5 pH değerlerinde su kullanılarak 18 farklı su kefiri üretilmiştir. Bu kefirlerde mikrobiyolojik, biyoerişilebilirlik, fizikokimyasal ve duyusal özellikleri araştırılmıştır. Mikrobiyolojik ve fizikokimyas...

Full description

Bibliographic Details
Main Author: Şentürk, Meltem
Corporate Authors: Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
Other Authors: Aycan, Yiğit Çınar (tez danışmanı)
Format: Thesis
Language:Turkish
Subjects:
Online Access:https://hdl.handle.net/20.500.12885/3115
View in OPAC

Internet

https://hdl.handle.net/20.500.12885/3115
View in OPAC

Merkez Kütüphane

Holdings details from Merkez Kütüphane
Call Number: GİM YL S468 2023
Copy Tez